„REVELAȚIA UNUI SUFLET SENSIBIL!”

Sub pseudonimul Dora Alina Romanescu, Saveta Georgescu a debutat anul trecut cu un roman de o tulburătoare sensibilitate, raportată la egocentrismul care ne asaltează.

A scris romanul „Dealul Comorii” cu zece ani în urmă, dar i-a amânat apariția publică dintr-un exces de anxietate și prudență, trăiri pe care le au îndeobște spiritele fin cizelate de creator.

Ea însăși educator de vocație și personalitate într-un oraș de provincie(Mangalia), a socotit că gestul de a sparge zidul anonimatului nu se poate face sub semnul hazardului și nici al exhibiționismului lacom de publicitate gratuită.

Noi descifrăm în aceste nobile angoase revelația unui suflet sensibil. Ne bucurăm enorm că, la rându-ne, am descoperit-o iar oferta de a dărui prețioasa-i carte pentru a premia alte suflete sensibile între cititorii fideli ai Revistei „Sănătatea Noastră” ne onorează în plus.

Avem convingerea că, pas cu pas, ne vom îmbogăți propria „ogradă” cu prieteni minunați, care și-au păstrat intacte virtuțile spirituale, în pofida putreziciunii moale din jur.

Este o mare bucurie să mai descoperim un suflet cald, iubitor de frumos, de bine, de speranță.

Bine ai venit, între noi, Dora Alina!

Cu prețuire,

Maria Șerban